Vårt företag

Genuint familjeföretag som idag drivs av tredje generationen Axelsson. Etablerat 1962.
Men lång erfarenhet, lyhördhet och med stor omtanke hjälper vi dig med allt du behöver in i minsta detalj.
Med vår egen auktoriserade boutredare och vårt medlemskap i Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråer finns en gedigen utbildning och trygghet inom företaget som hjälper dig som kund och ger stöd i svåra beslut.

Vi har förtroendet att ha fått hjälpa familjer i generationer.
Oftast har det kommit i kontakt med oss när någon i familjen har gått bort, vi har gett familjen ett stort förtroende hur vi respektfullt och värdigt har tagit hand om familjen i sorg och minnet av den bortgångne personen har blivit till ett ljust och fint minne.

I förtroende har det oftast börjat med att vi har fått hjälpa till med bouppteckningen efter dödsfallet som senare visade sig att det måste till ett tex arvskifte och gåvobrev.
Väldigt ofta har vi i samband med en bouppteckning tex fått frågan från anhöriga, min dotter har precis blivit sambo, vad skall hon tänka på, är det som att vara gift? och efter den fråga får vi in ett besök om att skriva ett samboavtal. Allt hänger ihop på något sätt och ingen vill leva i ovisshet om vad händer den dagen jag går bort eller blir sjuk. Det är aldrig för sent eller för tidigt att skriva ett avtal. Vi finns hör för dig alla oavsett ålder.
 

Välkommen att höra av dig till oss på Kinds Juridik.
Det finns alltid någon hos oss som du kan vända dig till med frågor eller funderingar.

 

 

Gislaved

 

Svenljunga